مناطق محروم در اولویت دریافت هستند

بانک مرکزی با هدف کاهش صف دریافت کنندگان وام ازدواج با همکاری ۱۱ بانک، طرح ضربتی اعطای این وام را از ابتدای مردادماه تا پایان شهریورماه در دست اجرا دارد. با اجرای این طرح تعداد افراد در صف به حداقل ممکن کاهش می یابد.
به گزارش روابط عمومی بانک پارسیان، مدیرکل اعتبارات این بانک مرکزی، صبح امروز در نشست خبری خود ضمن اعلام این مطلب افزود: بانک مرکزی در این طرح می کوشد با کمک بانک های ملی ایران، صادرات ایران، تجارت، ملت، سپه، رفاه کارگران، کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان و با ابلاغ سهمیه های مربوط به هر بانک، صف دریافت کنندگان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به کمتر از ۵۰ هزار نفر برساند.
سید علی اصغر میرمحمد صادقی با تاکید بر اجرای قطعی تفاهم نامه بین بانک مرکزی و بانک های عامل این طرح و تسهیل در امر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج گفت: بانک های عامل این طرح برای هر فقره وام ازدواج صرفا باید یک نفر ضامن معتبر اخذ کنند.
این مقام مسئول بانک مرکزی با اشاره به اینکه بانک های عامل این طرح، باید اعطای وام ازدواج به مناطق محروم را در اولویت قرار دهند، تصریح کرد: این طرح با اولویت پرداخت وام به مناطق محروم و افرادی که زمان بیشتری را در صف انتظار سپری کردند، انجام می شود.
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی در راستای اجرای بند (ج) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۶ موضوع اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تلاش می کند در پایان شهریورماه، متقاضیان در صف دریافت وام ازدواج به حداقل ممکن کاهش دهد.
وی افزود: در حال حاضر صف نیم میلونی برای دریافت وام ازدواج داریم و بانک مرکزی از یک ماه گذشته بررسی کارشناسی را برای از بین بردن این صف آغاز کرده است.
میرمحمد صادقی با اشاره به اینکه ماهانه بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر در سامانه قرض الحسنه ازدواج ثبت نام می کنند، تصریح کرد: تعداد وام های پرداختی بانک ها بین ۷۰ تا ۸۰ هزار فقره در ماه است.
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی درخصوص زمان اجرای طرح گفت: این طرح از اول مرداد ماه همزمان با میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) آغاز می شود و به مدت ۹ هفته ادامه دارد. همچنین برای این طرح نظارت عالیه در نظر گرفته شده و بانک ها باید ابلاغیه خود را به قید فوریت به واحدهای اجرایی ذی ربط ارسال کنند.
مسئول اعتباری بانک مرکزی تصریح کرد: در این طرح بانک ها به دو دسته تقسیم می شوند؛ بانک های عامل مشارکت کننده در طرح که برای این بانک ها سهمیه ای بیش از ۵۰۰ هزار فقره تعیین شده است. دسته دیگر بانک های خصوصی و تخصصی دولتی هستند که بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ کرده حداقل وام پرداختی آنها در طول دو ماه اجرای طرح باید دو برابر حداکثر پرداختی آنها در ماه های اخیر باشد. در واقع این تعداد نیز به سهمیه ۵۰۰ هزار تایی اضافه می شود.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :