وجود اکوتوریسم در نور، زمینه را برای هر نوع فعالیت اقتصادی مهیا کرده است

فرماندار نور خبرداد
وجود اکوتوریسم در نور، زمینه را برای هر نوع فعالیت اقتصادی مهیا کرده است/ وجه مشترکات طبیعی و اقلیمی منحصر به فرد، بستر را برای حضور سرمایه گذاران مهیا کرده است
فرماندار شهرستان نور خبرنگاران را زبان گوياي دستگاه‌هاي اجرايي و حلقه اتصال بين مردم و مديران دانست و گفت: وجه مشترکات طبیعی و اقلیمی و منطقه ای زیادی بین سه شهرستان آمل، نور و محمودآباد وجود دارد که تمایل و تفکیک این شهرستانها را سخت کرده و با وجود شهرها در يك پهنه وسيع مازندران بدون مرزگذاري خاص مي توان پيشرفت، ترقي و اعتلاي منطقه را شاهد بود و همین عامل مي تواند بستر را براي حضور سرمايه گذاران مهيا كند.
به گزارش صبح آمل، احمد توكلي در نشست خبري هفتمين همايش فرصت هاي سرمايه گذاري شهرستان‎هاي آمل، نور و محمودآباد با خبرنگاران، اصحاب رسانه و خبرگزاري‎ها كه در فرمانداري آمل برگزار شد، تصریح کرد: شهرستان نور با مساحت 2 هزار و 675 کیلومتر از لحاظ پهنه ای به عنوان دومین شهرستان مازندران دارای مواهب طبیعی بی نظیر دریاه ساحل، جلگه ، جنگل و کوهستان است که سه بخش ، 9 دهستان و 5 شهر را در خود جای داده است.
وی با اشاره به اينكه مازندران از سبزترين استان‎هاي كشور است، تصريح كرد: وجود رشته كوه البرز، قرار داشتن دماوند به عنوان بلندترين قله ايران، در كنار هم بودن جنگل، جلگه، درياي خزر، جنگل هاي هيركاني و رودخانه هاي پرآب ويژگي هاي منحصر به فرد را ايجاد كرد.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اينكه شهرستان نور براساس سرشماري سال 1395 داراي بيش از 121 هزار نفر جمعيت است، افزود: خانه دوم بسياري از هموطنان در پايتخت و ديگر استان ها در شهرستان نور مهيا بوده كه نمي توان به آنها عنوان گردشگر يا توريست داد زيرا جمعيتي حدود سه برابر جمعيت موجود را شامل مي شود و هم اكنون خدمات خاص مديريتي در شهرستان نور ارائه خواهد شد.
توکلی با اشاره به ايجاد خدمات جذاب در شهرها براي جذب سرمايه گذاران، گفت: حدود 8 هزار هكتار وسعت پارك جنگلي جلگه اي در نور و ايزدشهر مهيا بوده كه این حجم در نوع خود در بین استانها و حتی خاورميانه بي نظير است و طرح جذاب در حوزه گردشگري لحاظ مي شود.
وی بر وجود پنج پارك جنگلي در منطقه تاکید کرد و گفت: وجود اكوتوريسم، فعاليت آبگرم لاويج، پروژه زمين گرمايي، ساحل 22 كيلومتري با فضاهاي مهيا سكوگردشگري و اسكله هاي چندمنظوره زمينه را براي هر نوع فعاليت اقتصادي مهيا كرده است.
فرماندار شهرستان نور تصریح کرد: شهرهاي آمل و نور در حوزه توليد پروتئين سفيد و قرمز همانند دام، طيور و زنجيره گوشت قرمز سرآمد هستند.
توکلی تاکید کرد: آثار تاريخي، قديمي و كم نظير در بخش كوهستاني بلده و روستاي يوش باعث جذب گردشگران زيادي شد و تنها معدن فلزي مازندران در بخش بلده در كنار وجود معادن غني زغال سنگ و معدن شن و ماسه فضا را براي كار و فعاليت فراهم كرده است.
وی با اشاره به اينكه برنج محصول استراتژيك شهرستان نور بوده و لزوم تهيه سوغات از اين محصول استراتژيك با همت شهرهاي نور، آمل و محمودآباد احساس مي‎شود، بيان كرد: يك هزار و 300 هكتار اراضي زير كشت مرکبات و كیوي، يك هزار و 200 هكتار وجود درختان سياه ريشه و اخیرا كاشت زعفران به عنوان طلاي سرخ در كنار پرورش و توليد تمشك و بلوبري به عنوان گياهان استراتژيك از ديگر مزاياي نور است.
فرماندار شهرستان نور از توليد عسل به عنوان محصول موثر نام برد و گفت: تولید عسل مرغوب و باكيفيت در حوزه رشته كوه البرز و حاشيه قله دماوند به عنوان یکی از محصولات بسیار مفید و موثر است همچنین دو رودخانه پرآب هراز در بلده و آمل فضا را براي گسترش مزارع پرورش ماهيان سردآبي و استمرار صنايع تبديلي فراهم كرده است و می تواند به عنوان فرصت های سرمایه گذاری با تنوع بسیار بالا مطرح باشد.
توکلی در پایان گفت: 107 طرح سرمايه گذاري از شهرستان نور می باشد و روستاهاي ييلاقي در ارتفاعات با رشد و گسترش فرهنگ بومي و محلي مي تواند فضاي جديد در جذب سرمايه گذار و گردشگر را فراهم كند.

1401/11/26

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :