معاون علوم پزشکی مازندران؛
نظام الکترونیک سلامت در مناطق روستایی اجرایی می شود
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از اجرا شدن نظام الکترونیک سلامت در مناطق روستایی و شهرهای با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر خبر داد .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع استان با اشاره به اینکه موضوع اصلی شکل گیری و اجرای پزشک خانواده نظام ارجاع است گفت: این برنامه مورد تاکید وزارت بهداشت است و باید به گونه ای باشد که اجرای آن منافاتی با روح برنامه پزشک خانواده نداشته باشد.
به گزارش صبح آمل و به نقل از استادنیوز، دکتر عباس علی پور با اشاره به اینکه در گام اول برنامه نظام ارجاع که مقدمات اجرای آن در حال انجام است مبنا خدمت در مناطق روستایی و شهرهای با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر بر اساس انتساب شناور است اضافه کرد: تا زمان آماده شدن کامل مسیر ارجاع درمانی و برای جلوگیری از آسیب به مردم امکان پذیرش بیماران از مسیر غیر ارجاع طبق روال گذشته فراهم است.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی می شود تا در این مسیر از جیب مردم پرداخت اضافی صورت نگیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به ارائه شیوهنامه و چکلیست جدید پایش و نظارت بر عملکرد پزشکان خانواده در استان گفت: تیم پایش های استانی و شهرستانی بر عملکرد پزشکان خانواده در بازه زمانی از یک تا ۳ ماه بازدید کرده و به عملکرد آنان امتیاز می دهند .
رئیس مرکز بهداشت استان نظارت در محورهای اجرایی و فنی را بخشی از فرایند نظارت و پایش عملکرد پزشکان خانواده عنوان کرد و افزود: همچنین فعالیت و اقدامات در حوزه افزایش فرزند آوری، نجات جان مادران باردار، جلب مشارکت خیرین و همکاری در ارائه خدمات واکسیناسیون از موضوعات تشویقی پزشکان خانواده است.
1401/11/13