سهمیه جدید ١٢ هزار نفری برای #بیمه #خبرنگاران

#معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به تفاهمنامه اخیر سازمان متبوع با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: ۱۲ هزار سهمیه جدید بیمه‌ای #هنرمندان و #خبرنگاران را واگذار کردیم. امید است خبرنگاران آزاد که تحت پوشش خبرگزاری‌ها و سایر رسانه‌ها نیستند، بتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و این افتخاری برای ماست.
سهمیه جدید 12 هزار نفری برای بیمه خبرنگاران/ اختصاص شعب ویژه برای اصحاب رسانه
#محمدحسن_زدا ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار، به پرسش‌هایی درباره بیمه خبرنگاران پاسخ داد و اظهار کرد: بیمه خبرنگاران طبق روال جاری در حال انجام است و هیچ محدودیتی برای آن ایجاد نشده است.
وی افزود: #کمیته‌هایی مشترک فعال شده و قرار است امور بیمه خبرنگاری در شعبات خاصی متمرکز شود. به کارکنان و بازرسان این شعبات خاص، آموزش‌های ویژه‌ای پیرامون نحوه برخورد با خبرنگاران نیز ارائه می‌شود. به عنوان مثال اگر در یک ساختمان دو یا سه روزنامه و سایت خبری مستقر باشند و یک خبرنگار برای هر سه جا خبر تهیه کند بازرس باید آگاهی و اطلاع داشته باشد تا در گزارشی که تهیه می‌کند، مشکلی بوجود نیاید.
وی در پاسخ به اینکه آیا دبیران، سردبیران و سایر کارکنان رسانه‌ها نیز مشمول بیمه خبرنگاران می‌شوند، عنوان کرد: هر شخصی را که صندوق اعتباری هنرمندان معرفی کند، برای ما معتبر است و تحت پوشش قرار می‌گیرد؛ زیرا مسئول شناسایی و معرفی آنها هستند.
وی افزود: اطلاعی درباره ملاک‌های شناسایی نداریم و از آنجا که تشخیص آن امری تخصصی و سخت بود، شناسایی را به متولی اش سپردیم. همانطور که متولی شناسایی کارگران ساختمانی، انجمن صنفی کارگران ساختمانی، متولی شناسایی طلاب و روحانیون مرکز خدمات حوزه علمیه و متولی شناسایی رانندگان شرکت حمل و نقل پایانه‌هاست.
زدا با بیان اینکه مطلع شدم اخیرا صندوق اعتباری هنرمندان پالایشی هم انجام داده است، گفت: گویا قبلا افرادی از این سهمیه استفاده کرده‌اند که خبرنگار نبوده‌اند و حذف شده‌اند.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی درباره آمار خبرنگاران تحت پوشش گفت: لیست هنرمندان و خبرنگاران تحت پوشش یکپارچه است که کار را سخت کرده و نمی‌توانیم آمار مجزا بدهیم اما دوست داریم همه تحت پوشش باشند. هیچ محدودیتی نداریم و همین که وزارت ارشاد لیست بدهد و معرفی کند آن را انجام می دهیم.
وی درباره سخت و زیان آور بودن خبرنگاری نیز با تاکید بر اینکه عضویت در صندوق به معنای تایید سخت و زیان آور بودن نیست، خاطرنشان کرد:‌ لازم است خبرنگاران به ادارات کار مراجعه کنند تا پرونده آنها در کمیته سخت و زیان‌آور بررسی و در صورت تایید، مراحل مربوطه طی شود.
به گفته زدا، مشاغل سخت و زیان‌آور در دو گروه “الف” و “ب “تفکیک شده‌اند؛ البته خبرنگاری جزو مشاغلی است که دیگر در کمیته‌ها نسبت به آن چندان سختگیری نمی‌کنند، اما باید در نظر داشت میان شخصی که به عنوان مثال از یک نمایشگاه نقاشی عکاسی می‌کند با شخصی که از موصل گزارش تهیه می‌کند، تفاوت وجود دارد.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی در خاتمه تاکید کرد: هر زمان خبرنگاران در آستانه بازنشستگی به کمیته‌های استانی مراجعه و درخواست ارائه کنند، در صورت موافقت کمیته‌، مشمول مشاغل سخت و زیان آور نیز می‌شوند و ما از آن استقبال می‌کنیم.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :