*صدها نفر نشسته و میلیون ها نفر ایستاده در سراسر کشور شاهد برنامه ای ستودنی و خاطره انگیز بودند.
*گروه موسیقی سنتی فارسی و گروه خوانندگان و نوازندگان ترک زبان برنامه های تحسین بر انگیزی اجرا کردند.
در برنامه بدون «کندکتور» همه گیج و سرگردان بودند!
در برنامه بزرگداشت زنده یاد استاد محمد حسین شهریار هر وظیفه ای و هزینه ای مربوط به شهرداری می شد به خوبی صورت گرفت و هیچ کاستی محسوسی نداشت اما تنها اشکال این برنامه به یاد ماندنی نداشتن کندکتور یا ریز برنامه ها بود که معمولا بایستی از یک هفته قبل تهیه شود و به آنها که قرار است روی صحنه بخشی از برنامه را اجرا کنند ابلاغ گردد. آنهم به این دلیل که قاری قرآن، فلان سخنران و فلان شاعر، فلان نویسنده، فلان خواننده و فلان نوازنده و خلاصه همه افرادی که در مجموعه برنامه می گنجند و دارای مسئولیتی هستند وظایف خود را بدانند و وقت خود را تنظیم کنند.
متاسفانه آقای صحافی مدیربرنامه بزرگداشت به علت کثرت مشغله و ایجاد مسوولیت های فراوان برای خود نتوانست، کندکتور لازم را تهیه کند و وقتی مجری به روی صحنه رفت ورقه ای در دست نداشت که بداند از کدام شخصیت برای خوش آمد گویی به حاضران دعوت کند که روی صحنه برود و صحافی هر چند دقیقه یکبار بخشی از برنامه را می نوشت و به مجری می داد که تا کنون برای اجراهای صحنه این گونه برنامه ریزی سابقه نداشته و به همین علت برنامه دو ساعته تا 5/4 ساعت کش آمد که این امر از هیچ کس بر نمی آمد مگر ازجناب صحافی!
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری شهرجدید هشتگرد، همزمان با روز شعر و ادب فارسی مراسم بزرگداشت سید محمد حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار شاعر بلندآوازه معاصر ایران با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرجدید هشتگرد، فرماندار شهرستان، مسؤلین شهرستانی و استانی، فرهیختگان و دوستداران شعر و ادبیات در سالن گلستان شهرداری شهر جدید هشتگرد برگزار شد.
مهندس سید مسعود بزرگ زاده شهردار شهر جدید هشتگرد در بزرگداشت روز شعر و ادب پارسی گفت: شهریار بزرگ، یکی از مفاخر ارزشمند انسانی و نه فقط ادبی در ایران اسلامی است و نامگذاری سالروز درگذشت این پیر فرزانه به نام روز شعر و ادب پارسی یکی از حرکات ارزشمند و به جا در بزرگداشت مقام این شاعر توانمند می باشد.
شهردار اضافه کرد: عشق شهریار به ائمه اطهار او را در زمره شاعران آیینی قرار داده است که شهریار را برای همیشه در تاریخ فرهنگ و ادبیات ایران درخشان کرده است.
مهندس بزرگ زاده درانتها اضافه کرد: مجموعه شورای اسلامی و شهرداری شهرجدید هشتگرد از ادامه برگزاری اینگونه برنامه ها در شهر جدید حمایت می کند.
در ادامه محمدکاظم موحدی پور رئیس شورای اسلامی شهر جدید هشتگرد به بیان زوایای مختلف شخصیتی و هنری استاد شهریار پرداخت.
موحدی پور توضیح داد: استاد شهریار انسانی عارف، عاشق و انقلابی بود که توانست سادگی، شیوایی و بلاغت را در شعر ایرانی به یادگار بگذارد و هنوز جنبه های مختلف شخصیتی ایشان به درستی بررسی و شناخته نشده است.
وی اضافه کرد: اشعار استاد شهریار به عنوان استاد سخن معاصر و به گفته مقام معظم رهبری(دامه ظله العالی) در ادبیات ایران اسلامی مانند اشعار حافظ و سعدی ماندگار خواهد شد و گرامیداشت مقام والای مفاخرفرهنگی وادبی ایران زمین وظیفه تک تک مسؤلین می باشد.
در ادامه مراسم، موسیقی زنده و سنتی با اجرای زیبای گروه عاشیق لار برگزار شد و دوستداران شعر و ادبیات به بیان خاطراتی از استاد شهریار پرداختند همچنین در پایان این مراسم از تمبر یادبود استاد شهریار در حضور مسوولین رونمایی شد.
در این مراسم با شکوه، استاد ناصر مجرد ایرانی به همراه: ایرج احمدی(سه تار) جواد بابایی (تنبک) و داوود قنبری(دف) برنامه بسیار جالبی اجرا نمودند که مورد تایید و تحسین تماشاگران مشتاق قرار گرفت.
گفتنی است27 شهریور ماه ، سالروز وفات استاد شهریار از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور به عنوان روز شعر و ادب ایران نامگذاری شده است.